VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD Het Laar 9a kantoorruimte in WEKEROM
Op zoek naar duurzame huisvesting voor uw onderneming? Op een representatieve locatie is dit hoogwaardig afgewerkte en energie neutrale bedrijfspand met ca. 400 m² bedrijfs- en kantoorruimte gelegen. Het bedrijfspand beschikt over twee overheaddeuren en is aan weerszijden bereikbaar. Met maar liefst 10 eigen parkeerplaatsen, 56 PV-panelen en de goed combinatie tussen een showroom, bedrijfs- en kantoorruimte is dit het perfecte pand die u zoekt!

Ligging
Het bedrijfspand is gelegen op het nieuw gebouwde bedrijventerrein ‘Het Laar’ te Wekerom. De rijkswegen N304 (richting Ede) en N801 (richting Barneveld) zijn dichtbij gelegen.

Indeling
U kunt het bedrijfspand betreden middels twee overheaddeuren en een loopdeur. Via de loopdeur komt u terecht in de showroom, welke ook als kantoorruimte gebruikt zou kunnen worden. Vanuit de showroom komt u terecht in de grote bedrijfsruimte, welke aan beide zijden is voorzien van loop- en overheaddeuren. Onder de trap bevindt zich een toilet incl. urinoir en een berging. De aanwezigheid van de vide zorgt voor veel ruimte en licht. Via de trapopgang komt u terecht in de kantoorruimte. De achterzijde van de kantoorruimte is voorzien van een vaste kastenwand. Naast de kantoorruimte bevindt zich een werkruimte. Middels de gang komt u terecht in de kantine, welke is gesitueerd aan de voorzijde van het pand. De moderne keuken beschikt over een koelkast, combi-oven, inductie kookplaat en een vaatwasser.

Vloeroppervlakte
Begane grond: oppervlakte van ca. 230 m² / Verdieping: oppervlakte van ca. 170 m².

Voorzieningen
Het bedrijfspand beschikt over een warmtepompinstallatie in combinatie met vloerverwarming (begane grond en verdieping), LED-verlichting, 56 PV-panelen (oost-west opstelling), 10 parkeerplaatsen en camerabewaking.

Algemeen
Bouwjaar 2018 | Energielabel: A+++++

Bestemming
Enkelbestemming ‘Bedrijventerrein’, bestemd voor bedrijven tot en met categorie 3.1.

Huurperiode
In overleg

Huurbetaling
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

Aanvaarding
In overleg
+ Lees meer ›2.750 per maand


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 35 Foto's
Plattegrond
360 °
Video