Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Jan van Schaffelaarstraat 55 winkelruimte in BARNEVELD
Midden in het Barneveldse dorpscentrum gelegen winkelruimte van ca. 185 m², zeer geschikt als luxe huisvesting voor de dienstverlenende sector. Door de bestemming ook geschikt voor horeca of als winkelruimte. De voormalige ING-winkel is in 2018 volledig vernieuwd en afgebouwd. In de directe omgeving zijn diverse lokale en nationale winkelketens gevestigd.

LIGGING
De Jan van Schaffelaarstraat is een van de twee belangrijkste winkelstraten van Barneveld. U vindt hier een divers aanbod van winkels en horecagelegenheden. Er zijn diverse landelijke winkels gevestigd, zoals de Hema, Kruitvat en Blokker. Het aanbod wordt afgewisseld met bekende lokale en regionale formules.

INDELING
Entrée middels automatische schuifdeuren. De voorste ruimte is momenteel ingericht als winkelruimte met balie en spreekruimte. Daarachter is een werkruimte aanwezig met een toiletgroep (dames en heren), installatieruimte en werkkast met wasbak aanwezig. Tevens is er een achterentree.
Het is mogelijk om van ruimten te combineren.

VLOEROPPERVLAKTE
Totaal ca. 185 m².

VOORZIENINGEN
- Luchtgordijn
- Verwarming/koeling via luchtbehandeling/WTW met ruimteregeling
- Brandmeldinstallatie
- Systeemplafonds met ledverlichting
- Noodverlichting
- Keukenblok
- Toiletgroep

BESTEMMING
Enkelbestemming Centrum.

HUURPERIODE
In overleg.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

AANVAARDING
In overleg.
+ Lees meer › Prijs op aanvraag
Winkeloppervlakte: 185 m2Totaal oppervlakte: 185 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 10 Foto's
Plattegrond