Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Koningsbergenweg 0ong in BARNEVELD
Op zoek naar een mooie bouwkavel voor uw bedrijf in Barneveld? Deze kavel gelegen op Harselaar-Zuid van 2.770 m² heeft een royaal bouwvlak en is bestemd voor bedrijven van de categorie 3.1. Er is een maximale bouwhoogte van 20 meter toegestaan.

Vraagprijs: € 269,- per m², excl. BTW.
Oppervlakte: 2.770 m²

LIGGING
Het nieuwe bedrijventerrein Harselaar-Zuid is een toplocatie voor welk bedrijf dan ook, mede dankzij de goede aansluiting op de snelweg A1. Diverse bekende bedrijven als Van Reenen Transport, Hoeflon Compactkranen en Van Ee Staalspecialisten hebben zich reeds hier gevestigd.

Bijzondere verkoopvoorwaarden
Door de Gemeente Barneveld zijn volgende bijzondere voorwaarden voor bedrijventerrein Harselaar-Zuid van toepassing:
- Koper zal voor eigen rekening op het Gekochte een erfafscheiding in de vorm van een haag aanplanten conform het beeldkwaliteit plan dat is vastgesteld voor het bedrijventerrein Harselaar-Zuid. De verplichting tot instandhouding en onderhoud van deze haag zal als een kwalitatieve verplichting worden gevestigd in de akte van levering.
- De koper is verplicht om aangesloten te worden en te blijven van de Stichting Veiligheid en Beheer bedrijventerreinen Barneveld en deze verplichting zal bij doorverkoop van het registergoed door middel van een kettingbeding worden opgelegd aan de rechtsopvolgers van de Koper.
- Het inschrijfgeld bedraagt € 1.000,- per bedrijf. Koper aanvaardt de verplichting tot het duurzaam in stand houden van zijn lidmaatschap/aansluiting/participatie.
+ Lees meer ›269 v.o.n.


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 3 Foto's