VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD Koningsbergenweg 6- 03 bedrijfsruimte in BARNEVELD
Splinternieuwe bedrijfsunit op Harselaar-Zuid van ca. 400 m² (verdeeld over 2 bouwlagen). HUURPRIJS INCLUSIEF BASIS AFBOUW (meterkast, verlichting, stopcontacten, wc). Verdere afbouw bespreekbaar! Ruime sparing in verdiepingsvloer aanwezig voor bijvoorbeeld goederenlift. Vrije hoogte van maar liefst 4,75 meter. Bij het gehuurde behoren 3 eigen parkeerplaatsen, waarvan 2 direct voor het gebouw.

Deze unit in aanbouw is direct gelegen aan de openbare weg en is gesitueerd op bedrijventerrein Harselaar-Zuid in Barneveld. Door de perfecte ontsluiting op de A1 en A30 een zeer geschikte locatie!

LIGGING
Gelegen op het nieuwe bedrijventerrein Harselaar-Zuid. Dit bedrijventerrein huisvest diverse grote bedrijven en is zeer goed ontsloten op de snelwegen A1 en A30.

VLOEROPPERVLAKTE
Begane grond: 200 m² BVO.
Verdieping: 200 m² BVO.
Vloerbelasting begane grond: ca. 2.500 kg/m².
Vloerbelasting verdieping: ca. 350kg/m².

VOORZIENINGEN
De unit wordt standaard voorzien van:
- Betonvloeren
- Loopdeur
- Elektrisch bedienbare overheaddeur (4,5 x 4x5 meter)
Oplevering standaard met: basis meterkast, verlichting, stopcontacten, toilet, leidingen voor vloerverwarming (incl. verdelers en excl. installatie), aansluiting glasvezel. Verdere afbouw bespreekbaar welke in de huurprijs wordt verdisconteerd.

ALGEMEEN
Het bedrijfsverzamelgebouw waarin deze unit gelegen is, is momenteel nog in aanbouw. Oplevering omstreeks tweede kwartaal 2020.

HUURPERIODE/AANVAARDING
In overleg.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.
+ Lees meer ›55 per m² / jaar
Bedrijfsoppervlakte: 400 m2Totaal oppervlakte: 400 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 16 Foto's
Plattegrond