VERKOCHT
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERKOCHT Lage Valkseweg 26F bedrijfsruimte in WEKEROM
Multifunctionele bedrijfsruimte met ruim voorterrein en inpandige kantoorruimte en kantine. De bedrijfsruimte met een totale vloeroppervlakte van ca. 1.735 m² is zowel aan de voor- als achterzijde goed toegankelijk. Deelhuur is bespreekbaar.

Vloeroppervlakte
Bedrijfsruimte 1: 1.180 m².
Bedrijfsruimte 2: 450 m².
Kantoorruimte: 44 m².
Kantine: 62 m².

INDELING
Aan de voorzijde verkrijgt u toegang tot de bedrijfsruimten middels twee overheaddeuren (4,5 m. en 5,2 m.) en een loopdeur. De bedrijfsruimten zijn met elkaar verbonden middels drie doorgangen. Aan de achterzijde is tevens een overheaddeur (4,9 m.) De kantoorruimte en kantine bevinden zich boven de magazijnruimten. Achterin de bedrijfsruimten zijn twee toiletgroepen.

LIGGING
Het bedrijfspand is gelegen aan een doorgaande weg (van Wekerom naar Barneveld), in de entree van Wekerom. De snelwegen A1 en A12 zijn goed bereikbaar. Tegenover het pand bevinden zich de bushaltes met directe verbinding naar Ede en Barneveld.

VOORZIENINGEN

- Zware elektra-aansluiting mogelijk
- 2 kraanbanen (eventueel ter overname)
- 3 overheaddeuren
- Diverse loopdeuren
- Toiletgroepen
- Lichtkoepels
- Heaters
- Brandslanghaspels
- Dakisolatie
- Ledverlichting

HUURPERIODE
In overleg.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

AANVAARDING
In overleg (vanaf ca. februari 2020).

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Het gehuurde dient op zondagen gesloten te zijn.
+ Lees meer ›42,50 per m² / jaar
Bedrijfsoppervlakte: 1735 m2Totaal oppervlakte: 1735 m2Bouwjaar: 1975


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 23 Foto's
Plattegrond
360 °
Video