Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Langstraat 20 winkelruimte in BARNEVELD
Functionele en nette winkelruimte, gelegen op toplocatie in het midden van de belangrijkste winkelstraat van Barneveld. Het winkelpand kenmerkt zich door de perfecte ligging en goede etalagemogelijkheden. De oppervlakte van de winkelruimte is ca. 280 m² incl. magazijn. Verder heeft de winkel uiteraard een eigen pantry en toilet.

LIGGING
De Langstraat ligt midden in het gezellige centrum van Barneveld. U vindt hier een divers aanbod aan winkels en horecagelegenheden die de inwoners van Barneveld en de omliggende dorpen weten aan te trekken. Het centrum heeft een mooie mix van lokale ondernemers en nationaal opererende ondernemingen.
De Langstraat ligt in een autovrij gedeelte van het centrum, maar is per auto, fiets en openbaar vervoer goed bereikbaar. In de nabije omgeving is voldoende betaalde parkeergelegenheid beschikbaar.

INDELING
Winkelruimte met daarachter berging (met vide) en kantoor/pantry.

VLOEROPPERVLAKTE
Het totale voor de verhuur beschikbare vloeroppervlak bedraagt 280 m² (excl. vide met opbergmogelijkheden).

FRONTBREEDTE
Circa 6 meter.

VOORZIENINGEN
Te huur wordt aangeboden een casco winkelruimte. Momenteel zijn o.a. de volgende voorzieningen aanwezig welke geen onderdeel uitmaken van het gehuurde:
• Systeemplafond
• Koeling/verwarming middels airco’s
• TL-verlichting
• Alarminstallatie

HUURPERIODE
In overleg.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Het gehuurde dient op zondagen gesloten te zijn voor het publiek.

AANVAARDING
In overleg.
+ Lees meer ›200 per m² / jaar
Winkeloppervlakte: 280 m2Totaal oppervlakte: 280 m2Bouwjaar: 1962


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 11 Foto's
Plattegrond