VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD Meeboerserf 7 bedrijfsruimte in Ermelo
Schitterende, afgebouwde hoekunit van totaal 201 m² (BVO begane grond en gedeeltelijke verdieping) op een goede locatie, met 4 eigen parkeerplaatsen en 2 overheaddeuren!
Deze bedrijfsunit bevindt zich in een bedrijfsverzamelgebouw welke is gesitueerd op een goed bereikbare (hoek)locatie. Kenmerkend is de architectuur, goede bereikbaarheid en ontsluiting.

Ligging:
Het bedrijfsverzamelgebouw waarin de unit is gelegen heeft een perfecte ligging op bedrijventerrein Veldzicht-Noord, nabij de op- en afritten van de snelweg A28.

Indeling:
Entree middels overheaddeur of loopdeur aan de voorzijde, tevens is er een overheaddeur aan de zijkant. Bedrijfsruimte met goede vrije hoogte en twee overheaddeuren. Trapopgang naar de verdieping. Op de verdieping bevindt zich een verzorgde kantoorruimte met pantry. Het buitenterrein aan de zijkant behoort geheel toe aan de bedrijfsunit.

Vloeroppervlakte:
Begane grond: 152 m² BVO
Eerste verdieping: 49 m² BVO

Voorzieningen:
De unit is door verhuurder afgebouwd met elektrische installatie, verlichting, kantoorruimte, toilet en pantry. Op de verdieping voorzien van mooie kantoorruimte met keukenblok en airconditioning. Bij de unit horen vier eigen parkeerplaatsen en de unit beschikt over twee elektrisch bedienbare overheaddeuren.

Bestemming:
Enkelbestemming bedrijventerrein, bestemd voor bedrijven tot en met categorie 3.2.

Huurperiode:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

Aanvaarding:
In overleg.
+ Lees meer ›1.850 per maand
Bedrijfsoppervlakte: 201 m2Totaal oppervlakte: 201 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 9 Foto's