VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD Parmentierstraat 13 bedrijfsruimte in BARNEVELD
Wij mogen u twee ruime groepsruimten te huur aanbieden! Het betreffen twee aan elkaar verbonden groepsruimten in het souterrain gelegen. Het gebouw is ingedeeld met totaal zes groepsruimten en beschikt over diverse afgesloten buitenruimten/speelpleinen. Tevens zijn de ruimten geschikt te maken voor kantoorfunctie, zorgpraktijk of maatschappelijke functies.

Ligging
Gelegen tegen woonwijk De Burgt op kleinschalig ‘kantorenpark’ De Briellaerd. Nabij het centrum en de voorzieningen. Nabij de op- en afritten van de autosnelweg A30 met directe verbinding op A12 en A1.

Indeling
De huidige indeling is gericht op een kinderdagverblijf. De kindvriendelijke voorzieningen zijn, indien gewenst, gemakkelijk aan te passen. Het betreffen de groepsruimten 5 en 6 (zie blz. 9).
Groepsruimte 5: De ruimte is voorzien van een keukenblok met vaatwasmachine en wastafel.
Groepsruimte 6: Vanuit de keuken komt u binnen in groepsruimte 6. Deze ruimte beschikt aan de achterwand over een berging en de CV-ruimte.
Buitenruimte: Er zijn drie afgesloten buitenruimten/speelpleinen welk gebruik in overleg verdeeld wordt onder de gebruikers van de diverse groepsruimten.

Vloeroppervlakte
Oppervlakte incl. algemene ruimtes:
Groepsruimte 5: 93 m²
Groepsruimte 6: 83 m²

Voorzieningen
Het pand is uitgerust met een systeemplafond, alarmsysteem, brandmeld- en ontruimingsalarm, diverse brandhaspels en brandblussers (schuim) en een luchtbehandelingsinstallatie.
Energielabel: A+

Algemeen
Gezien de indeling en de overige voorzieningen zijn deze ruimten uitermate geschikt voor de branche Zorg en Welzijn. Hier valt te denken aan: een kinderopvang en/of buitenschoolse opvang, sociaal werk, jeugdzorg, gehandicaptenzorg en lokaal welzijnswerk. Er is voldoende lichtinval op zowel de begane grond als in het souterrain door de juiste indeling van de vele raampartijen. Het pand is in 2009 gebouwd en de huur is van BTW vrijgesteld. In overleg met de verhuurder is het mogelijk om de indeling te wijzigen (zoals de ingerichte slaapkamers te verwijderen).

Huurperiode
In overleg

Huurbetaling
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.
+ Lees meer ›1.575 per maand
Bedrijfsoppervlakte: 176 m2Totaal oppervlakte: 176 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 18 Foto's
Plattegrond