VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD Plantagelaan 22A kantoorruimte in BARNEVELD
Op zoek naar een representatieve en functionele kantoorruimte op een goede locatie? Deze zelfstandige kantooretage van ca. 175 m² bevindt zich op de eerste verdieping van een hoogwaardig en duurzaam kantoorgebouw. Gelegen op een zeer prominente zichtlocatie op bedrijventerrein De Briellaerd.

LIGGING
Gelegen op het hoogwaardig bedrijventerrein Briellaerd Noord, op goede zichtlocatie. Nabij de op- en afritten van de rijkswegen A30 en A1. Ook bereikbaar via de parallelweg van de Plantagelaan.

INDELING
De kantoorruimte bevindt zich op de eerste verdieping van het kantoorgebouw en is te bereiken via een eigen entree aan de voorzijde van het pand.

VLOEROPPERVLAKTE
Ca. 175 m².

VOORZIENINGEN
De kantoorruimte is voorzien van een warmtepomp i.c.m. vloerverwarming/koeling, wtw-installatie, airco’s, alarminstallatie dubbele toiletgroep en pantry.
Dankzij de grote raampartijen is er veel lichtinval.
Er zijn vier parkeerplaatsen op het buitenterrein bij te huur.

ALGEMEEN
Bouwjaar 2017.
Huurder zal voor verbruik van water, elektriciteit en verwarming een vast bedrag per maand betalen.

HUURPERIODE
In overleg.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

AANVAARDING
In overleg.
+ Lees meer ›99 per m² / jaar
Kantooroppervlakte: 175 m2Totaal oppervlakte: 175 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 12 Foto's