VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD Raadhuisplein 42 winkelruimte in BARNEVELD
Deze winkelruimte is gelegen op een A1-locatie in het gezellige en levendige centrum van Barneveld. De oppervlakte bedraagt ca. 339 m² (inclusief kelder). Door de ligging nabij diverse publiekstrekkers en op loopafstand van parkeergelegenheid en het station Barneveld Centrum is deze locatie zeer goed te noemen. De frontbreedte bedraagt maar liefst 20 meter!

LIGGING
In het centrum van Barneveld vindt u een divers aanbod van winkels en horecagelegenheden. Er zijn diverse landelijke winkels gevestigd, zoals de Hema, Kruitvat en Blokker. Het aanbod wordt afgewisseld met bekende en lokale regionale formules.
In de nabijheid van het object zijn diverse openbare (betaalde) parkeervoorzieningen aanwezig, en het stations Barneveld Centrum (Amersfoort – Ede Wageningen) is op zeer korte afstand gelegen.

INDELING
Het pand beschikt over raampartijen aan de voorzijde, en dus goede etalagemogelijkheden. De winkelruimte is momenteel nog niet gesplitst, maar zal conform bijgevoegde plattegrond worden gewijzigd.

VLOEROPPERVLAKTE
Begane grond: ca. 239 m².
Kelder: 100 m².

VOORZIENINGEN
De huidige aanwezige voorzieningen (zoals lift, systeemplafonds, tegelvloer, enz) worden om niet ter beschikking gesteld aan huurder.

HUURPERIODE
In overleg.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Het object dient op zondagen gesloten te zijn.

AANVAARDING In overleg.
+ Lees meer ›99 per m² / jaar
Winkeloppervlakte: 339 m2Totaal oppervlakte: 339 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 10 Foto's
Plattegrond