VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD Rubensstraat 38 bedrijfsruimte in VOORTHUIZEN
Perfecte AUTOVERKOOPLOCATIE met werkplaats, poetsruimte, verkoopkantoor en een schitterend afsluitbaar buitenterrein. De perceeloppervlakte bedraagt 1.145 m2. Het bedrijfscomplex is op perfecte zichtlocatie direct aan de nieuwe rondweg om Voorthuizen gelegen. Het geheel is tot in detail afgewerkt en dus echt instapklaar!

LIGGING
Het object is gelegen aan de doorgaande weg naar Putten, direct aan de nieuwe rondweg om Voorthuizen. Hierdoor zijn de uitvalsmogelijkheden en bereikbaarheid zeer goed.

INDELING KANTOORRUIMTE
Entree met toilet, kantine/spreekkamer met keukenblok voorzien van koelkast en vaatwasser, bergruimte met C.V.-ketel, kantoorruimte met vaste kastenwand, sleutelkluis en meterkast. Zowel kantoor als keuken beschikken beide over LED-verlichting en alarminstallatie.

INDELING EBEDRIJFSRUIMTE
De vrijstaande bedrijfsruimte is momenteel ingericht als werkplaats en is voorzien van toilet, wasbak, nieuwe heater, krachtstroom, luchtleidingen, luchthaspels en overheaddeur. Aangrenzend is nog een aparte berging gelegen.

INDELING EBEDRIJFSRUIMTE (POETSRUIMTE)
De in 2013 gerenoveerde poetsruimte met betegelde vloer beschikt over een roldeur met afstandsbediening, wasbak, TL-verlichting, luchtleidingen en luchthaspels. Middels vlizotrap is de bergzolder te bereiken.

INDELING - BUITENTERREIN
Het buitenterrein geeft plaats voor ca. 35 auto's en beschikt over terreinverlichting (lantaarnpalen met LED-schijnwerpers, normale verlichting en bewegingssensoren). Rondom afgesloten met hekwerk en automatische toegangspoort bedienbaar via mobiele telefoon.

HUURPERIODE
In overleg.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

AANVAARDING
In overleg.
+ Lees meer ›3.350 per maand
Bedrijfsoppervlakte: 150 m2Kantooroppervlakte: 50 m2Perceeloppervlakte: 900 m2Totaal oppervlakte: 1100 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 20 Foto's
Plattegrond