Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Schoenlapperweg 6B kantoorruimte in Nijkerk
Zelfstandig kantoorpand, hoogwaardig afgewerkt, voorzien van warmtepomp, gelegen op een prachtige en rustige locatie met veel parkeergelegenheid. Je zou haast zeggen: wat wenst u nog meer? Dit is dé ideale locatie voor uw onderneming om rustig en comfortabel te werken!
Gelegen op maar ENKELE MINUTEN RIJAFSTAND van het centrum van Voorthuizen!

INDELING
Het kantoorpand heeft een eigen ingang. Op de begane grond treft u een entree/balie-/wachtruimte aan. Middels een open trap verkrijgt u toegang tot de eerste verdieping, waar de 3 kantoren (variërend in grootte) gesitueerd zijn. In het midden treft u een vergaderzaal aan. Alle kantoorruimtes zijn afgesloten middels wanden van glas. Achterin bevindt zich de pantry, serverruimte, toiletgroep en archiefruimte.

LIGGING
Het kantoorpand bevindt zich op een prachtige, vrije en landelijke locatie in het buitengebied van Nijkerk. In de lunchpauze geniet u van een wandeling over de Appelse Heide en tijdens de kantooruren heeft u vanuit het kantoor een prachtig zicht op dit natuurgebied. Op zoek naar levendigheid? Het centrum van Voorthuizen is op maar enkele minuten rijafstand van de kantoorruimte gelegen. En ook Nijkerk is binnen 10 autominuten bereikbaar. Ook de bereikbaarheid van grotere steden als Amersfoort en Apeldoorn is goed dankzij de nabijheid van de snelwegen A1 en A28.

VOORZIENINGEN
Het kantoorpand is luxe en hoogwaardig afgewerkt. Dankzij de vele glaswanden is er (dag)lichtinval en dit wordt versterkt door de lichte kleuren.
Ook zijn in het pand de volgende voorzieningen in aanwezig:
- Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen
- Plavuizenvloer
- Kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- Warmtepompinstallatie (lucht en water) voor verwarming en topkoeling
- Toiletgroep (man, vrouw, urinoir)
- Cv-installatie met vloerverwarming
- Pantry met o.a. magnetron en vaatwasser
De kantoren kunnen volledig gemeubileerd worden gehuurd.
Voor het pand bevindt zich een ruim buitenterrein, met voldoende parkeergelegenheid (ca. 8 parkeerplaatsen).

ALGEMEEN
Bouwjaar: ca. 2012.

HUURPERIODE
In overleg.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

AANVAARDING
In overleg.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.
+ Lees meer › Prijs op aanvraag
Kantooroppervlakte: 244 m2Totaal oppervlakte: 244 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 31 Foto's
Plattegrond
Video