VERKOCHT
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERKOCHT Seringstraat 33 bedrijfsruimte in EDERVEEN
Deze combinatie van een zeer ruime, vrijstaande (bedrijfs)woning én bedrijfshal van 198 m² is ideaal voor wie wonen én werken op één adres wil combineren!

Door de grote aanbouw aan de woning (2007) is er veel extra ruimte ontstaan. Zo biedt de woning maar liefst 7 slaapkamers, 2 kantoorruimtes en veel bergruimte. Zeer geschikt voor bijv. mantelzorg. Het geheel is in uitstekende staat van onderhoud en is met degelijke materialen van hoge kwaliteit gebouwd.

HAL
Welkom! Een ruime hal met houten trapopgang naar de eerste verdieping. In de hal bevindt zich een geheel betegeld toilet met fonteintje en de meterkast. Vanuit de hal verkrijgt u toegang tot de bijkeuken en de woonkamer.

WOONKAMER
De L-vormige woonkamer beschikt over meerdere raampartijen en dus is dit een heerlijk lichte ruimte. De ruimte heeft een goede basis, waardoor u hier al snel uw eigen plekje van kunt maken.
Tijdens de bouw is er een aansluiting voor een gashaard geïnstalleerd.

WOONKEUKEN
Wat een gezellige, ruime woonkeuken! Voor het kookcomfort is de keuken uitgerust met een 4-pitsgasfornuis, een combi-oven, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en spoelbak. Voldoende ingrediënten om een heerlijke maaltijd klaar te maken!

In het verlengde van de woonkeuken is er een praktische en gezellige leefruimte. Deze ruimte is ideaal als intieme woonkamer of bijvoorbeeld als speelkamer. Vanuit deze ruimte verkrijgt u toegang tot twee kantoorruimtes. Vanuit de achterste kantoorruimte verkrijgt u toegang tot de tuin.

Vanuit de keuken en hal is de bijkeuken bereikbaar.

VERDIEPING
Vanaf de overloop en gang is er toegang tot alle vertrekken: maar liefst 7 slaapkamers en de badkamer. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om minder slaapkamers te realiseren en bijvoorbeeld de slaapkamers in de uitbouw om te bouwen naar een speelkamer. Vanaf de overloop is de bergzolder bereikbaar. Hier bevindt zich de CV-ketel en zijn twee dakramen.
De slaapkamers zijn voorzien van diverse rolluiken, screens en horren.
Alle ‘loze ruimten’ zijn goed benut: er is veel bergruimte door meerdere vaste kasten en achter knieschotten.

BADKAMER
Genoeg ruimte in deze frisse badkamer. Dat komt onder andere door de dakkapel, waardoor veel ruimte is gewonnen. De badkamer is voor zien van een ligbad, douche, wastafelmeubel en toilet.

TUIN
Een keurig aangelegde tuin, die maakt de woning helemaal af! De tuin is verzorgd aangelegd met een combinatie van strakke bestrating, diverse beplanting en gras. Een plekje onder de veranda of heerlijk in de buitenlucht, hier is het allemaal mogelijk! In de veranda zijn solatubes aanwezig.

BEDRIJFSHAL
Wonen en werken combineren is goed mogelijk aan de Seringstraat 33!
De achter de woning gelegen bedrijfshal is ca. 198 m². De hal is voorzien van een automatisch bedienbare overheaddeur en aparte loopdeur, TL-verlichting en krachtstroom. De hal is goed geïsoleerd. Het perceel is bestemd voor bedrijven in de categorieën 1 en 2. Rondom de bedrijfshal is een pad aangelegd. Er zijn mogelijkheden om de bedrijfshal uit te breiden. Vraag de makelaar om toelichting.
+ Lees meer ›798.000 k.k.
Bedrijfsoppervlakte: 198 m2Totaal oppervlakte: 198 m2Bouwjaar: 2000


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 43 Foto's
Plattegrond
360 °
Video