VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD Smitspol 14 bedrijfsruimte in Nijkerk
UNIEK EN LUXE bedrijfspand op een prominente zichtlocatie, gelegen langs de Berencamperweg richting de snelweg A28! De bedrijfsunit is duurzaam afgebouwd (warmtepomp- en WTW-installatie) en is gesitueerd in de kopgevel van het nieuwe bedrijfsverzamelgebouw. Daarnaast zijn er vier eigen parkeerplaatsen, overheaddeur, luxe keuken, toiletten en een inloopdouche aanwezig. De vele raampartijen zorgen voor veel daglicht. Door de vele extra’s is dit dé ideale plek voor uw onderneming!

Ligging
Bedrijventerrein Arkervaart is gelegen pal langs de snelweg A28 (Utrecht – Groningen). Het nieuw te bouwen bedrijfsgebouw ligt op steenworpafstand van de op- en afrit 9, parallel aan de Berencamperweg. Een perfecte zichtlocatie langs een drukke, doorgaande weg.

Indeling
Toegang middels loopdeur en overheaddeur. De begane grond is gestuct, beschikt over diverse elektrapunten, toilet en een trapopgang naar de eerste verdieping. Verdieping met luxe keuken, twee toiletten, separate inloopdouche en een wastafelmeubel.

Bruto vloeroppervlakte
Begane grond (BVO): 125 m² | Verdieping (BVO): 125 m²

Voorzieningen
- Elektrisch bedienbare overheaddeur
- Vier eigen parkeerplaatsen
- Pantry incl. inductiekookplaat, koelkast, vaatwasser en een magnetron
- Drie toiletten (één op de begane grond en twee op de verdieping)
- Separate inloopdouche
- Vloerverwarming op de begane grond en de verdieping i.c.m. een warmtepomp
- Warmtepomp en WTW-installatie
- Mantelbuis naar de parkeerplaat t.b.v. elektrisch laden
- Systeemplafond
- Aangesloten bij het glasvezelcollectief

In verband met investeringen door verhuurder in duurzame installaties (WTW, warmtepomp, pv-panelen) wordt aan huurder een extra huurvergoeding in rekening gebracht van € 250,- per maand.

Bestemming
Bestemd voor bedrijven tot en met categorie 4.2.

Huurperiode
In overleg, voorkeur 5+5 jaar.

Huurbetaling
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

Aanvaarding
In overleg.
+ Lees meer ›2.395 per maand
Bedrijfsoppervlakte: 250 m2Totaal oppervlakte: 250 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 16 Foto's
Plattegrond
360 °
Video