VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD Smitspol 20G bedrijfsruimte in Nijkerk
Op een prachtige locatie, dicht bij de snelweg A28, bieden wij u deze multifunctionele bedrijfsunit aan. De architectuur van dit pand springt zeker in het oog en in combinatie met de ruime parkeermogelijkheden (3 eigen parkeerplaatsen) is dit de ideale huisvesting voor uw bedrijf! De unit is voorzien van een royale overheaddeur (4 x 3,4 meter) en een gedeeltelijke verdiepingsvloer.

LIGGING
Deze bedrijfsunit is gelegen in het in nieuwe bedrijfsgebouw op bedrijventerrein Arkervaart-West. Een perfecte locatie, want dankzij de ligging langs de A28 zijn bijvoorbeeld Amersfoort en Zwolle goed bereikbaar.

INDELING
Bedrijfsruimte welke toegankelijk is middels loopdeur en overheaddeur. Trapopgang naar 1e verdieping.

VLOEROPPERVLAKTE
Begane grond: 103 m².
Eerste verdieping: 52 m².

VOORZIENINGEN
De unit is voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur, meterkast met aansluitpunt voor water en elektra. De bekabeling voor glasvezel is aangelegd. De bedrijfsunit wordt voorzien van een toilet en urinoir en pantry op de begane grond en een pantry op de verdieping. Basis verlichting op de begane grond.

HUURPERIODE
In overleg.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

AANVAARDING
In overleg.
+ Lees meer ›1.250 per maand
Bedrijfsoppervlakte: 155 m2Totaal oppervlakte: 155 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 13 Foto's