Onder bod
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Onder bod Smitspol 20J bedrijfsruimte in Nijkerk
Op een prachtige locatie, dicht bij de snelweg A28, bieden wij u deze in aanbouw zijnde, multifunctionele hoekunit aan met 4 eigen parkeerplaatsen. Oppervlakte 112 m² (BVO) op de begane grond en tevens voorzien van volledige betonnen verdiepingsvloer. De unit is voorzien van twee entrees, twee overheaddeuren en twee trapgaten en is dus goed op te splitsen. Wordt tevens voorzien van slangen voor vloerverwarming met verdelers.

LIGGING
Deze bedrijfsunit is gelegen in het in aanbouw zijnde bedrijfsgebouw op bedrijventerrein Arkervaart-West. Een perfecte locatie, want dankzij de ligging langs de A28 zijn bijvoorbeeld Amersfoort en Zwolle goed bereikbaar.

INDELING
Bedrijfsruimte welke toegankelijk is middels loopdeur en overheaddeur aan de voorzijde en een loopdeur en overheaddeur aan de zijkant. Voorzien van 2 trapopgangen naar 1e verdieping.

VLOEROPPERVLAKTE
Begane grond: 112 m² BVO.
Verdieping: ca. 100 m² BVO (i.v.m. 2 trapgaten).

VOORZIENINGEN
De unit is voorzien van twee elektrisch bedienbare overheaddeuren, meterkast met aansluitpunt voor water en elektra. Voorzieningen worden tot de meterkast gelegd. Riolering is aangesloten tot in het pand. Slangen voor vloerverwarming met verdelers zijn aanwezig. De bekabeling voor glasvezel wordt aangelegd.

ALGEMEEN
Het object is op dit moment in aanbouw en zal naar verwachting in het tweede kwartaal van 2021 worden opgeleverd. Het gehele bedrijfsverzamelgebouw zal worden ondergebracht in een VVE waarbij servicekosten zullen worden betaald (o.a. voor de gezamenlijke opstalverzekering).

Deelhuur (in twee gelijke delen) is bespreekbaar.

BESTEMMING
Enkelbestemming bedrijventerrein. Functieaanduiding: bedrijf tot en met categorie 4.2.

AANVAARDING
In overleg.

OVERIG
Notariskosten zijn voor rekening van koper.
+ Lees meer ›259.000 v.o.n.
Bedrijfsoppervlakte: 212 m2Totaal oppervlakte: 212 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 12 Foto's
Plattegrond