VERKOCHT
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERKOCHT Smitspol 20P bedrijfsruimte in Nijkerk
Op een prachtige locatie, dicht bij de snelweg A28, bieden wij deze in aanbouw zijnde, multifunctionele bedrijfsunit aan. De architectuur van dit pand springt zeker in het oog, en in combinatie met de ruime parkeermogelijkheden (3 eigen parkeerplaatsen) is dit de ideale huisvesting voor uw bedrijf! De unit is voorzien van een royale overheaddeur (4 x 3,4 meter), een verdiepingsvloer met balustrade en slangen voor vloerverwarming met verdelers.

Vraagprijs Smitspol 20P: € 185.000,- excl. BTW en notariskosten (geen overdrachtsbelasting)

LIGGING
Deze bedrijfsunit is gelegen in het in aanbouw zijnde bedrijfsgebouw op bedrijventerrein Arkervaart-West. Een perfecte locatie, want dankzij de ligging langs de A28 zijn bijvoorbeeld Amersfoort en Zwolle goed bereikbaar.

INDELING
Bedrijfsruimte welke toegankelijk is middels loopdeur en overheaddeur. Trapopgang naar 1e verdieping.

VLOEROPPERVLAKTE
Begane grond is 95 m². De verdiepingsvloer is 44 m².

VOORZIENINGEN
De unit is voorzien van elektrisch bedienbare overheaddeur, meterkast met aansluitpunt voor water en elektra. Voorzieningen worden tot de meterkast gelegd. Riolering is aangesloten tot in het pand. Slangen voor vloerverwarming met verdelers zijn aanwezig. De bekabeling voor glasvezel wordt aangelegd.

ALGEMEEN
Het object is op dit moment in aanbouw en zal naar verwachting in het tweede kwartaal van 2021 worden opgeleverd. Het gehele bedrijfsverzamelgebouw zal worden ondergebracht in een VVE waarbij servicekosten zullen worden betaald voor de gezamenlijke opstalverzekering.

BESTEMMING
Enkelbestemming bedrijventerrein. Functieaanduiding: bedrijf tot en met categorie 4.2 is toegestaan.

AANVAARDING
In overleg.

OVERIG
Notariskosten zijn voor rekening van koper.
+ Lees meer ›185.000 v.o.n.
Bedrijfsoppervlakte: 139 m2Totaal oppervlakte: 139 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 7 Foto's