VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD Smitspol 20W bedrijfsruimte in Nijkerk
OMSCHRIJVING
Op een prachtige locatie, dicht bij de snelweg A28, bieden wij u deze multifunctionele hoekunit aan met 4 eigen parkeerplaatsen en een afsluitbaar eigen buitenterrein van ca. 100 m². Oppervlakte 97 m² (BVO) op de begane grond en tevens voorzien van volledige betonnen verdiepingsvloer van 95 m² (BVO). De unit is voorzien van twee overheaddeuren en slangen voor vloerverwarming met verdelers.

LIGGING
Deze bedrijfsunit is gelegen in een bedrijfsgebouw op bedrijventerrein Arkervaart-West. Een perfecte locatie, want dankzij de ligging langs de A28 zijn bijvoorbeeld Amersfoort en Zwolle goed bereikbaar.

INDELING
Bedrijfsruimte welke toegankelijk is middels loopdeur en overheaddeur aan de voorzijde en een overheaddeur aan de achterzijde.
Het ruime buitenterrein aan de zij- en achterzijde afsluitbaar.

VLOEROPPERVLAKTE
Begane grond: 97 m² BVO
Verdieping: ca. 95 m² BVO
Buitenterrein: ca. 100 m²

VOORZIENINGEN
De unit is voorzien van twee elektrisch bedienbare overheaddeuren en wordt voorzien van een toilet, elektrische installatie en verlichting. Verdere afbouw bespreekbaar. Slangen voor vloerverwarming met verdelers zijn aanwezig. De bekabeling voor glasvezel is aangelegd.

BESTEMMING
Enkelbestemming bedrijventerrein. Functieaanduiding: bedrijf tot en met categorie 4.2.

HUURPERIODE
In overleg.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

AANVAARDING
In overleg.
+ Lees meer ›1.500 per maand
Bedrijfsoppervlakte: 192 m2Totaal oppervlakte: 192 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 12 Foto's
Plattegrond