Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Stavorenweg (unit 2) 0ong bedrijfsruimte in BARNEVELD
Deze NIEUW TE BOUWEN BEDRIJFSRUIMTE met 2 laaddocks (ca. 2.500 m² incl. laadputten), welke uitermate geschikt is als PRODUCTIE- OF DISTRIBUTIERUIMTE, heeft een vrije hoogte van ca. 10 meter en kan optioneel voorzien worden van kraanbanen. Gelegen op een het nieuwe industrieterrein Harselaar Zuid, een TOPLOCATIE voor uw bedrijf.

De totale vloeroppervlakte incl. laadputten bedraagt ca. 2.500 m². Een inpandige kantoorruimte is optioneel te realiseren en kan daarom variëren qua oppervlakte.

Optioneel kunnen er 2 kraanbanen gerealiseerd worden met elk een bovenloopkraan (5 ton). Diverse opties voor de indeling, maatvoering en afbouw van dit bedrijfscomplex zijn bespreekbaar.

LIGGING: de goed bereikbare locatie maakt de ligging van dit object perfect. Gelegen op het nieuwe bedrijventerrein Harselaar Zuid, met goede aansluiting op de snelweg A1.

INDELING: in overleg met huurder nader vast te stellen.

VLOEROPPERVLAKTE: de bedrijfsruimte op de begane grond is ca. 2.500 m² incl. laadputten. Een kantoorruimte is optioneel toe te voegen en kan/mag dus qua oppervlakte variëren.

VOORZIENINGEN: standaard voorzien van (standaard) elektrische installatie, verlichting, laaddocks en automatische overheaddeur. Overige voorzieningen zoals bovenloopkranen, verwarming, overige uitbreidingen, inpandige kantoorruimte, enz. zijn bespreekbaar.

BESTEMMING: bedrijventerrein met de daarop van toepassing zijnde bestemmingsplanvoorschriften voor bedrijven tot en met categorie 4.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten.

HUURPERIODE: in overleg.

HUURBETALING: per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING: jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING: bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES: huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

AANVAARDING: in overleg.
+ Lees meer ›50 per m² / jaar
Bedrijfsoppervlakte: 2500 m2Totaal oppervlakte: 2500 m2Bouwjaar: 2017


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 10 Foto's
Plattegrond