verhuurd
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht verhuurd Thorbeckelaan 16 kantoorruimte in BARNEVELD
Volop ruimte op deze prachtige, zelfstandige kantooretage in een kenmerkend pand op zeer centrale locatie. Hoogwaardig afgewerkt, veel eigen parkeergelegenheid, zichtlocatie… Wat wenst u nog meer?
Diverse kantoren/vergaderruimtes en een grote kantoorruimte incl. pantry en toilet. Achter het pand bevindt zich een ruim buitenterrein, met voldoende parkeergelegenheid. Dit is dé ideale locatie voor uw onderneming om comfortabel te werken!

LIGGING
Deze locatie kent alleen maar voordelen! Het pand is gelegen op een zeer centrale zichtlocatie aan de Thorbeckelaan in Barneveld. Tijdens de lunchpauze staat u binnen enkele minuten in het centrum van Barneveld voor een paar boodschappen, maar ook het Schaffelaarse Bos is dichtbij voor een wandeling tijdens de lunch.

INDELING
Het kantoorpand heeft zowel aan de voor- als achterzijde een entree. Middels de trap of lift bereikt u de eerste etage. Op deze etage zijn diverse kantoren (variërend in grootte) gesitueerd. Een aantal kantoorruimtes zijn afgesloten middels wanden van glas. Tevens is er een pantry, toiletgroep en archief- en serverruimte.

VLOEROPPERVLAKTE
De totale vloeroppervlakte bedraagt 355 m².

VOORZIENINGEN
Het kantoorpand is luxe en hoogwaardig afgewerkt. In het pand zijn de volgende voorzieningen in aanwezig:
- Liftinstallatie
- Alarminstallatie
- Databekabeling en patchruimte
- Glasvezel
- Airconditioning
- Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen
- Toiletgroep (man, vrouw)
- Pantry (wordt in overleg gerenoveerd)

HUURPERIODE
In overleg.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

AANVAARDING
In overleg.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijke verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.
+ Lees meer ›99 per m² / jaar
Kantooroppervlakte: 355 m2Totaal oppervlakte: 355 m2Bouwjaar: 1994


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 32 Foto's
Plattegrond
360 °
Video