Onder optie
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Onder optie Torenplein 17 winkelruimte in BARNEVELD
OMSCHRIJVING: Op een prachtige zichtlocatie gelegen WINKELRUIMTE met een verhuurbaar vloeroppervlakte van ca. 185 m². Perfecte ligging tussen publiekstrekkers direct grenzend aan de Action en nabij entrees van hoofdwinkelstraten. Optioneel bovenwoning te huur!

LIGGING: Gelegen in het centrum van Barneveld en nabij de hoofdwinkelstraten en parkeerterrein Torenplein (achteraf betaald parkeren).

INDELING: Winkelruimte met magazijn. Via het magazijn is er een achteruitgang naar het (afsluitbare) buitenterrein. Vanuit de winkelruimte is er toegang naar het toilet en de keuken.

VLOEROPPERVLAKTE: Totaal ca. 185 m².

VOORZIENINGEN: De winkelruimte is voorzien van c.v. gestookte heater, systeemplafond met verlichting, kleine keuken met toilet. Ruime parkeervoorziening op het aangrenzend openbaar parkeerterrein (achteraf betalen).

HUURPERIODE: In overleg.

HUURBETALING: Per maand vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING: Huurder zal een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van 3 maandhuren vermeerderd met de BTW.

OVERIGE CONDITIES: Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model september 2015. Het gehuurde dient op zondagen gesloten te zijn.

AANVAARDING: In overleg.
+ Lees meer ›85 per m² / jaar
Winkeloppervlakte: 185 m2Totaal oppervlakte: 185 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 11 Foto's