VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD Torenplein 31 winkelruimte in BARNEVELD
Aan de rand van het winkelcentrum met zicht op de oude kerk en de Rabobank is dit karakteristieke, vrijstaande winkelpand gelegen. Het pand beschikt over een totale oppervlakte van ca. 115 m² en een energielabel C (verbeterplan naar label A aanwezig). Direct grenzend gelegen aan parkeerterrein het Torenplein. Het winkelpand biedt genoeg mogelijkheden voor verschillende branches. Denk hierbij aan een dagwinkel, beautysalon, dienstverlening, zorgpraktijk, enz.

Ligging
Aan de rand van het centrum en tegenover het parkeerterrein Torenplein gelegen. Achter het winkelpand is lunchroom ‘Bij Corin’ met gezellig terras gelegen. Dit terras en het winkelpand grenzen aan het in 2022 opnieuw aangelegde Rosarium park.

Indeling
U komt de winkel-/praktijkruimte binnen via de voordeur. De ruimte beschikt over LED-verlichting, een airco-unit, radiatoren, camerabewaking en een toilet. Daarnaast bevindt zich tegenover de kassa een trappenhuis. In het souterrain is een pantry aanwezig. Op de bovenverdieping bevindt zich een kantoorruimte, wasruimte met toilet en nog twee aparte kamers welke u naar eigen wens kunt indelen.

Vloeroppervlakte
Begane grond ca. 82 m² en verdieping ca. 33 m².

Voorzieningen
De winkel-/praktijkruimte beschikt over LED-verlichting, camerabewaking, twee toiletten (één op begane grond en één op de verdieping), pantry in het souterrain en op de verdieping.

Algemeen
Voor het winkelpand is een energielabel C afgegeven. Middels het plaatsen van zonnepanelen is een energielabel A haalbaar.

Bestemming
Enkelbestemming Centrum bestemd voor: detailhandel, horeca (niet zijnde avondhoreca), dienstverlening, gezondheidszorg, kunst en cultuur.

Huurperiode
In overleg.

Huurbetaling
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Het gehuurde dient op zondagen gesloten te zijn.

Aanvaarding
In overleg.
+ Lees meer ›1.500 per maand
Winkeloppervlakte: 115 m2Totaal oppervlakte: 115 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 19 Foto's
Plattegrond
Video