verkocht
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht verkocht Veemweg 10 bedrijfsruimte in BARNEVELD
Wij bieden u dit vrijstaande en architectonische BEDRIJFSGEBOUW aan, op goede ZICHTLOCATIE direct langs de A1 gelegen. Het bedrijfsgebouw met showroom, kantoor- en bedrijfsruimte heeft een totale vloeroppervlakte van ca. 1.540 m². Totale perceeloppervlakte bedraagt 4.542 m². Zowel aan de voor- als zijkant van het bedrijfsgebouw zijn parkeerplaatsen gerealiseerd. Tussen het gebouw en de A1 ligt een terrein van 2.000 m² voor het realiseren van een SHOW-/BUITENTERREIN!

Gezien de ligging, functie en het royale voorterrein leent dit object zich uitstekend voor het vestigen van bijvoorbeeld een volumineuze handelsonderneming (auto's, caravans, bedrijfswagens, enz.) of voor het vestigen van bijvoorbeeld een occasion onderneming.

LIGGING: gelegen op bedrijventerrein Harselaar, op zeer goede zichtlocatie langs de A1. Is goed bereikbaar en gunstig gelegen op ca. 5 minuten rijafstand van op- en afritten van de A1 (Amsterdam-Hengelo) en A30 (Barneveld-Ede).

INDELING: centrale entree. De begane grond is grotendeels ingericht als showroom met 1 vergaderruimte, 4 kantoorruimten en magazijnruimte voorzien van overheaddeur. 2 toiletgroepen en bergkast. De begane grond zou gedeeltelijk ingericht kunnen worden als werkplaats. De 1e verdieping is ingericht als showroom/kantoorruimte.

VOORZIENINGEN: het object is voorzien van een entree met royale trapopgang naar de 1e verdieping. Showroom/kantoorruimte is voorzien van systeemplafonds, verlichting, demontabele scheidingswanden en dames- en heren toiletten. De kantine is voorzien van diverse inbouwapparatuur en bergruimte voorzien van wastafel.
Algemeen: brandinstallatie, noodverlichting, meterkast (3 x 80A) en beveiligingsinstallatie. Geheel c.v. (2 x Nefit Ecomline HR) in combinatie met radiatoren en luchtverwarmers. Magazijn met overheaddeur. Op de 1e verdieping zijn 2 airco's geïnstalleerd.

BOUWAARD: bouwjaar omstreeks 2001. Het betreft een onderhoudsarm gebouwd bedrijfsgebouw, opgebouwd middels stalen constructie met kolommen en liggers. Gefundeerd op betonnen heipalen. De wanden zijn opgetrokken van sandwichpanelen, geïsoleerde binnendozen en metselsteen. Aluminium kozijnen. Voorzijde met glazen puien. Dak (van kanaalplaten) voorzien van isolatie en gedekt met bitumineuze dakbedekking. Vloeren van beton.

PARKEERGELEGENHEID: momenteel voorzien van 32 parkeerplaatsen. Door uitbreiding van straatwerk aan voorzijde kunnen er ca. 40 extra parkeerplaatsen worden gerealiseerd.

BESTEMMING: bedrijventerrein met de daarop van toepassing zijnde bestemmingsplanvoorschriften voor bedrijven van categorie 2 tot 4.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten.

AANVAARDING: in overleg.
+ Lees meer ›1.450.000 k.k.
Bedrijfsoppervlakte: 1454 m2Kantooroppervlakte: 86 m2Totaal oppervlakte: 1540 m2Bouwjaar: 2001


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 27 Foto's
Plattegrond
360 °
Video