Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Verbindingsweg 43 kantoorruimte in VOORTHUIZEN
Aan de rand van Voorthuizen worden drie appartementengebouwen gerealiseerd met kantoor-/praktijkruimten op de begane grond! Gelegen op een unieke locatie, nabij de A1 en op enkele minuten rijafstand van het centrum van Voorthuizen. De kantoorruimten beschikken elk over twee eigen parkeerplaatsen en hebben elk een totale oppervlakte van ca. 102 m². De kantoorruimten bevinden zich op de begane grond in het appartementencomplex.

Ligging
Het nieuwbouwproject is op een zeer gunstige gelegen locatie gesitueerd. De kantoor-/praktijkruimten bevinden zich binnen enkele minuten rijafstand van het centrum en de snelwegen A1 en A30.

Indeling
De kantoorruimten zijn gelegen op de begane grond van drie appartementencomplexen. Via een entree komt u binnen in de kantoor-/praktijkruimte, welke naar eigen wens zijn in te delen.

Vloeroppervlakte
Ca. 102 m²

Voorzieningen
- Systeemplafond
- Vloerverwarming
- 7 zonnepanelen per kantoorruimte
- Warmtepomp
- LED-verlichting
- Toilet

Algemeen
Bouwjaar 2022/2023. De kantoorruimten zijn op dit moment in aanbouw.

Bestemming
De kantoor-/praktijkruimten zijn bestemd voor de dienstverlenende sector.

Huurperiode
In overleg

Huurbetaling
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

Aanvaarding
In overleg.
+ Lees meer ›1.095 per maand
Kantooroppervlakte: 102 m2Totaal oppervlakte: 102 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 12 Foto's
Plattegrond
Video