Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Verlengde Parallelweg 427 bedrijfsruimte in BARNEVELD
Deze bedrijfsunit is onderdeel van het nieuwbouwproject Veste Parallel in Barneveld. De bedrijfsunit kan naar eigen wens worden ingedeeld, waarbij verhuurder wilt meedenken bij het inrichten van een eventuele kantoorruimte of verdere afbouw. De ligging van de bedrijfsunit is gunstig, met snelle toegang tot de op- en afritten van de snelwegen A1 en A30, waardoor er een gemakkelijk verbinding is. Met de flexibele mogelijkheden voor aanpassingen en de ideale locatie biedt deze unit uitstekende kansen!

Ligging
Het bedrijfsverzamelgebouw is op alle vlakken een zeer gunstig gelegen locatie te noemen. Station Noord, Transferium en de op- en afritten van de rijkswegen A1 en A30 zijn op zeer korte afstand bereikbaar. Naast dat het een UITSTEKENDE locatie betreft, bevindt het bedrijfsverzamelgebouw zich op een zeer bedrijvig bedrijventerrein genoemd 'De Harselaar'.

Indeling
Toegang middels loopdeur en overheaddeur. Via trapopgang naar de eerste verdieping, welke beschikt over een systeemplafond en pantry.

Vloeroppervlakte
Begane grond: ca. 93 m² BVO / Verdieping: ca. 93 m² BVO

Voorzieningen
- Verlichting in de gehele bedrijfsunit
- Elektrapunten
- Toilet
- Systeemplafond met LED-verlichting op de verdieping
- Pantry
- Airco/verwarming unit
Verdere afbouw van het pand is bespreekbaar met verhuurder.

Algemeen
Bouwjaar 2023.

Bestemming
Bestemd als Bedrijventerrein voor bedrijven van categorie 3.1 tot en met categorie 4.2. Huurder dient zelf onderzoek te doen of vestiging van zijn bedrijf is toegestaan. Het volledige bestemmingsplan is op aanvraag beschikbaar.

Huurbetaling
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

Aanvaarding
In overleg.
+ Lees meer ›95 per m² / jaar
Bedrijfsoppervlakte: 186 m2Totaal oppervlakte: 186 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 21 Foto's
Plattegrond
Video