VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD Voltastraat 34 bedrijfsruimte in BARNEVELD
Ruime, praktische bedrijfshal van ca. 425 m² waar u als ondernemer zeker mee uit de voeten kunt! De bedrijfsruimte is toegankelijk middels een overheaddeur en voorzien van kantoorruimte op de begane grond en verdieping, kantine en (nog te realiseren) toiletruimte.

LIGGING
Gelegen op bedrijventerrein De Valk, op goede afstand gelegen van de snelwegen A30 en A1. Een goede bereikbare locatie met voldoende parkeergelegenheid.

INDELING
De bedrijfshal is te betreden middels een overheaddeur. De kantoorruimte is van buitenaf te betreden middel een loopdeur aan de voorzijde en vanuit de bedrijfsruimte ook middels een loopdeur.

VLOEROPPERVLAKTE
Begane grond: 425 m².

VOORZIENINGEN
Overheaddeur, elektrische installatie, lichtstraat, kantoorruimte en te realiseren toilet. In overleg met verhuurder kunnen naar wens van huurder de voorzieningen worden uitgebreid of gewijzigd welke in dat geval in overleg worden verdisconteerd in de huurprijs.

HUURPERIODE
In overleg.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

AANVAARDING
In overleg.
+ Lees meer ›47,50 per m² / jaar
Bedrijfsoppervlakte: 425 m2Totaal oppervlakte: 425 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 9 Foto's
Plattegrond