VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD Voltastraat 34 bedrijfsruimte in BARNEVELD
Ideale bedrijfsruimte op De Valk te huur!
Deze bedrijfsruimte is in totaal 890 m², maar is eventueel op te splitsen in twee of drie kleinere bedrijfsruimten (ca. 300 m²), welke dan allen beschikking hebben over een eigen overheaddeur (in voor-, zij- en achtergevel). In overleg met huurder kunnen diverse voorzieningen worden gerealiseerd (bijvoorbeeld een kantoorruimte, kantine en/of toilet) welke aanpassingen in de huurprijs worden gedisconteerd.

LIGGING
Gelegen op bedrijventerrein De Valk, op goede afstand gelegen van de snelwegen A30 en A1. Een goede bereikbare locatie met voldoende parkeergelegenheid.

INDELING
De bedrijfsruimte beschik over drie overheaddeuren in de voor-, zij- en achtergevel. Zodoende is de bedrijfsruimte goed op te splitsen in drie ruimtes. Aan de voorzijde ook toegankelijk middels een loopdeur.

VLOEROPPERVLAKTE
Begane grond: 890 m². Deelhuur vanaf circa 300 m² bespreekbaar.

VOORZIENINGEN
Lichtstraten. In overleg met verhuurder kunnen naar wens van huurder de voorzieningen worden uitgebreid of gewijzigd welke in dat geval in overleg worden verdisconteerd in de huurprijs.

HUURPERIODE
In overleg.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

AANVAARDING
In overleg.
+ Lees meer ›42,50 per m² / jaar
Bedrijfsoppervlakte: 890 m2Totaal oppervlakte: 890 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 6 Foto's
Plattegrond