verhuurd
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht verhuurd Voltastraat 36a bedrijfsruimte in BARNEVELD
Nette bedrijfshal van 505 m² met twee overheaddeuren, twee inritten en entresol van 180 m² gelegen op bedrijventerrein De Valk.

Ligging: Gelegen op bedrijventerrein De Valk, op goede afstand gelegen van de snelwegen A30 en A1. Een goede bereikbare locatie met voldoende parkeergelegenheid.

Indeling: De bedrijfshal is te betreden middels twee overheaddeuren (aan de zijde van de Voltastraat en de Röntgenstraat). Aan de Röntgenstraat-zijde bevindt zich ook een loopdeur. Aan de schuine zijde van de hal bevindt zich een entresol.

Vloeroppervlakte:
Bedrijfshal b.g: 505 m² Entresol: 180 m²

Bouwjaar: 2008

Voorzieningen: Overheaddeuren zijn bedienbaar met een afstandsbediening. Voorzien van (kracht)-stroom en lichtstraten. De vrije hoogte bedraagt 6 meter. Geen verwarming aanwezig.

Huurperiode: in overleg.
Aanvaarding: in overleg.
Huurbetaling: per maand/kwartaal vooruit.
Huurprijsaanpassing: jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandelijks-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Zekerheidsstelling: Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur, inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.
+ Lees meer ›35 per m² / jaar
Bedrijfsoppervlakte: 685 m2Totaal oppervlakte: 685 m2Bouwjaar: 2008


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 10 Foto's
Plattegrond