VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD Wesselseweg 58 bedrijfsruimte in BARNEVELD
Omschrijving:
Functioneel, splinternieuw bedrijfsgebouw tussen Barneveld en Kootwijkerbroek, nabij Harselaar-Zuid. De totale oppervlakte bedraagt 345 m². Verhuur van kleinere delen bespreekbaar. Er is voorkeur voor verhuur van het totaal aan één huurder. Optioneel kan er maximaal ca. 500 m² buitenterrein bij gehuurd worden.

Ligging:
Gelegen in het buitengebied tussen Barneveld en Kootwijkerbroek op korte afstand van Harselaar Zuid. Goede bereikbaarheid en voldoende ruimte om het gebouw.

Indeling:
In overleg vast te stellen. Er is ca. 345 m² beschikbaar welke ruimte opgedeeld kan worden in kleinere units.
Optioneel kan er max. ca. 500 m² buitenterrein bij gehuurd worden.

Vloeroppervlakte:
Totaal ca. 345 m².

Voorzieningen:
Oplevering met toilet, elektrische installatie en verlichting. Afbouw met bijvoorbeeld kantoor en/of kantine is in overleg met verhuurder mogelijk. Bij extra afbouwwensen en/of gedeeltelijke verhuur worden deze meerkosten verdisconteerd in de huurprijs.

Huurperiode:
In overleg

Huurbetaling:
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

Aanvaarding:
In overleg
+ Lees meer ›65 per m² / jaar
Bedrijfsoppervlakte: 345 m2Kantooroppervlakte: 50 m2Totaal oppervlakte: 395 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 10 Foto's
Plattegrond