VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD Wesselseweg 58C kantoorruimte in BARNEVELD
Een MODERNE en NIEUWE kantoorruimte van ca. 50 m² gelegen aan de rand van Barneveld. De kantoorruimte is ruim opgezet o.a. met eigen keuken en beschikt over glasvezelverbinding. Binnen tien minuten bent u bij de op- en afritten van de A1 en A30. U heeft een prachtig uitzicht over de weilanden, waar uw onderneming in alle rust kan werken!

Ligging:
Gelegen in het buitengebied tussen Barneveld en Kootwijkerbroek op korte afstand van Harselaar Zuid. Er is een goede bereikbaarheid en voldoende ruimte om bij het gebouw te parkeren.

Indeling:
Middels de voordeur komt u terecht in de centrale hal. Vanuit hier kunt u met een trapopgang naar de eerste verdieping. Daar bevindt zich een toilet. Op de eerste verdieping is er toegang tot de kantoorruimte met een oppervlakte van ca. 50 m².

Vloeroppervlakte:
Totaal ca. 50 m² exclusief gezamenlijke ingang.

Voorzieningen:
De kantoorruimte beschikt over een eigen keuken, toilet, glasvezel en vloerverwarming.

Algemeen:
Bouwjaar 2021.

Bestemming:
Enkelbestemming Bedrijf - Niet argrarisch.

Huurperiode:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

Aanvaarding:
In overleg.
+ Lees meer ›99 per m² / jaar
Kantooroppervlakte: 50 m2Totaal oppervlakte: 50 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 12 Foto's
Plattegrond