VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD Wesselseweg 58C kantoorruimte in BARNEVELD
Een moderne kantoorruimte van ca. 50 m² gelegen aan de rand van Barneveld! Middels de riante entree komt u terecht in de ruime kantoorruimte, welke is voorzien van een eigen keuken en is er een glasvezelverbinding aanwezig. Binnen tien minuten bent u bij de op- en afritten van de A1 en A30. U heeft een prachtig uitzicht over de weilanden, waar u in alle rust kunt werken!

Ligging
Gelegen in het buitengebied tussen Barneveld en Kootwijkerbroek op korte afstand van Harselaar Zuid. Er is een goede bereikbaarheid en voldoende ruimte om bij het gebouw te parkeren.

Indeling
Middels de voordeur komt u terecht in de centrale hal. Vanuit hier kunt u met een trapopgang naar de eerste verdieping. Daar bevindt zich een toilet. Op de eerste verdieping is er toegang tot de kantoorruimte met een oppervlakte van ca. 50 m².

Vloeroppervlakte
Totaal ca. 50 m² exclusief gezamenlijke ingang

Voorzieningen
De kantoorruimte beschikt over een eigen keuken, toilet, glasvezel en vloerverwarming.

Algemeen
Bouwjaar 2021

Bestemming
Enkelbestemming Bedrijf - Niet argrarisch

Huurperiode
In overleg

Huurbetaling
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Aanvaarding
Oktober 2023
+ Lees meer ›99 per m² / jaar
Kantooroppervlakte: 50 m2Totaal oppervlakte: 50 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 8 Foto's