VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD Wesselseweg 86A bedrijfsruimte in BARNEVELD
Functioneel, splinternieuw bedrijfsgebouw tussen Barneveld en Kootwijkerbroek, nabij Harselaar-Zuid. De totale oppervlakte bedraagt 520 m². Verhuur van kleinere delen bespreekbaar.

LIGGING
Gelegen in het buitengebied tussen Barneveld en Kootwijkerbroek op korte afstand van Harselaar Zuid. Goede bereikbaarheid en voldoende ruimte om het gebouw. Buitenterrein (ca. 9 meter rondom het pand) wordt bestraat en voorzien van een eigen inrit.

INDELING
In overleg vast te stellen. Er is ca. 520 m² beschikbaar welke ruimte opgedeeld kan worden in kleinere units.

VLOEROPPERVLAKTE
Totaal ca. 520 m².
Goothoogte: 4 meter.
Nokhoogte: 8,4 meter.

VOORZIENINGEN
Oplevering met elektrische installatie en verlichting. Toilet in overleg mogelijk. Afbouw met bijvoorbeeld kantoor en/of kantine is in overleg met verhuurder mogelijk. Bij extra afbouwwensen en/of gedeeltelijke verhuur worden deze meerkosten verdisconteerd in de huurprijs.

ALGEMEEN
- Oplevering in februari/maart 2022 is mogelijk (afhankelijk van afbouwwensen van huurder).
- Het terrein wordt ’s avonds en ’s nachts afgesloten middels een hek, dit hek is alleen ’s avonds te openen via een code. Na 20.00 uur zijn er geen activiteiten meer toegestaan.
- In verband met privébewoning door verhuurder in de naastgelegen woning is geluidsoverlast (onder andere hoorbare muziek) niet toegestaan.

BESTEMMING
De voor ‘Bedrijf – Niet agrarisch’ aangewezen gronden zijn bestemd voor bedrijven die zijn genoemd in de ‘Staat van Bedrijfscategorieën’ onder de categorieën 1 en 2. Tevens bestemd voor een timmerwerkfabriek (cat. 3.2).

HUURPERIODE
In overleg.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Het gehuurde dient op zondagen gesloten te zijn.

AANVAARDING
In overleg.
+ Lees meer ›60 per m² / jaar
Bedrijfsoppervlakte: 520 m2Totaal oppervlakte: 520 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 8 Foto's
Plattegrond