VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD Wilhelminastraat 20 kantoorruimte in BARNEVELD
Zelfstandige kantoorruimte van ca. 150 m², verdeeld over 4 kantoor-/spreekkamers op de begane grond. Perfecte zichtlocatie, in het centrum van Barneveld aan de doorgaande weg. Het kantorencomplex is prominent gelegen in het centrum nabij centraal station, winkels, openbare voorzieningen en snelwegen. Achter het complex en in de omgeving is er openbare parkeergelegenheid aanwezig (vrij parkeren).

LIGGING
Deze zelfstandige kantoorruimte bevindt zich in het kantorencentrum ‘De Barneveldse Poort’. Dit kantorencentrum is gelegen op loopafstand van NS-station Barneveld Centrum en grenst aan de hoofdstraat van het winkelcentrum. Daarbij bevindt deze betreffende kantoorruimte zich aan de voorzijde van het gebouw, en dus mogen we met recht spreken van een goede zichtlocatie vanaf de doorgaande weg.

INDELING
Hoofdentree, centrale hal met trapopgang (voor huurder kantoorruimte op de verdieping), toiletgroep en meterkast. Vanuit de hal verkrijgt u toegang tot een ruime kantoorruimte, welke toegang geeft aan een kleinere kantoor/-spreekkamer, een pantry. Vanuit deze kantoorruimte verkrijgt u toegang tot nog een tweetal kantoor-/spreekkamers. Vanuit een van die kantoren toegang tot een tweede pantry en toilet.

VLOEROPPERVLAKTE
De totale vloeroppervlakte is 150 m².

VOORZIENINGEN
De kantoorruimtes zijn voorzien van centrale verwarming, dubbel glas, systeemplafonds met verlichtingsarmaturen en twee airco’s. Dankzij de vele raampartijen is er veel lichtinval.

ALGEMEEN
Gezamenlijk gebruik van de centrale hal met de huurders van de eerste verdieping (aan de voorzijde van het pand).

HUURPERIODE
In overleg.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

AANVAARDING
In overleg.
+ Lees meer ›99 per m² / jaar
Kantooroppervlakte: 150 m2Totaal oppervlakte: 150 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 21 Foto's
Plattegrond
360 °
Video