Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Wilhelminastraat 4 kantoorruimte in BARNEVELD
Zelfstandige, volledig gemoderniseerde KANTOORRUIMTE van totaal ca. 100 m², verdeeld over twee ruime kantoor-/spreekkamers op de begane grond en verdieping. Perfecte zichtlocatie, in het centrum van Barneveld! Incl. 1 eigen parkeerplaats.

LIGGING
Gelegen in het kantorencentrum ‘De Barneveldse Poort’, op loopafstand van het NS-station Barneveld-Centrum, naast o.a. de Albert Heijn. Grenzend aan de hoofdstraat van het winkelcentrum.

INDELING
Begane grond: entrée met meterkast en trapopgang naar de 1e verdieping, toilet met voorportaal en fonteintje. Pantry met eenvoudig keukenblok en close-in boiler. Ruime kantoorkamer.
1e verdieping: overloop. Ruime kantoorkamer met 2 dakkapellen en kast met CV-opstelling.

VLOEROPPERVLAKTE
Totale oppervlakte ca. 100 m².

VOORZIENINGEN
De kantoorruimten zijn voorzien van centrale verwarming, dubbelglas, systeemplafonds met led-verlichting. Veel lichtinval door de grote raampartijen.

HUURPERIODE
In overleg.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.
OVERIGE CONDITIES Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.
AANVAARDING In overleg.
+ Lees meer ›110 per m² / jaar
Kantooroppervlakte: 100 m2Totaal oppervlakte: 100 m2Bouwjaar: 1988


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 10 Foto's
Plattegrond