VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD Zwolleweg 25 bedrijfsruimte in BARNEVELD
Een prachtige, afgewerkte bedrijfsunit, met een totale oppervlakte van 225 m², gelegen op het bedrijventerrein Harselaar-Zuid. U beschikt over een opslagruimte met overheaddeur, waarna u via de andere zijde naar uw eigen buitenterrein gaat. Voor de unit bevinden zich 3 parkeerplaatsen. Daarnaast kunt u gebruik maken van een toilet en een keukenblok. Kortom, uw wensen op één locatie!

Ligging
Zeer gunstige ligging op het nieuwe bedrijventerrein Harselaar Zuid, met goede aansluitingen op de snelwegen A1 en A30. Een representatieve omgeving, op dit bedrijventerrein zijn meerdere toonaangevende bedrijven gehuisvest. Het pand is uitstekend bereikbaar. Met vijf minuten bevindt u zich op de snelweg A1.

Indeling
Aan de ene zijde is de bedrijfsunit bereikbaar via een loopdeur. Aan de andere zijde bevindt zich een elektrisch bedienbare overheaddeur en een loopdeur. Open bedrijfsruimte met toilet. Middels een vurenhouten trap bereikt u de eerste verdieping, waar de pantry zich bevindt.

Vloeroppervlakte
Begane grond: 115 m² GBO
Verdieping: 110 m² GBO

Voorzieningen
• Goederenstijgpunt
• Toilet en pantry
• Elektrisch bedienbare overheaddeur
• Nutsaansluitingen
• Monolithische vloer (b.g.), betonnen verdiepingsvloer
• Verlichting
• Vloerverwarming en Cv-ketel
• 3 eigen parkeerplaatsen
• Voorzien van krachtstroom


Algemeen
Bouwjaar 2018

Bestemming
Enkelbestemming Bedrijventerrein van categorie 3.1 t/m 4.1

Huurperiode
In overleg

Huurbetaling
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Het gehuurde dient op zondagen gesloten te zijn.

Aanvaarding
Beschikbaar vanaf 01-01-2023, eerder in overleg bespreekbaar.
+ Lees meer ›1.400 per maand
Bedrijfsoppervlakte: 225 m2Totaal oppervlakte: 225 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 17 Foto's
Plattegrond