Onder bod
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Onder bod Zwolleweg 31 bedrijfsruimte in BARNEVELD
Moeite met het vinden van dé perfecte locatie die past bij uw onderneming? Zoek dan niet langer, deze bedrijfsunit op het nieuwe bedrijventerrein Harselaar-Zuid is een uitstekende locatie voor uw bedrijf!

Deze hoekunit is 266 m² BVO (verdeeld over twee verdiepingen) en heeft een ruim buitenterrein met voldoende parkeergelegenheid. Het bedrijfsverzamelgebouw is nog in aanbouw en zal dus volledig volgens de laatste eisen opgeleverd worden.

LIGGING
De unit is gesitueerd in een bedrijfsverzamelgebouw (in aanbouw) aan de Zwolleweg op het nieuwe bedrijventerrein Harselaar-Zuid. Een toplocatie: goede bereikbaarheid en perfecte aansluiting op de snelweg A1.

INDELING
De bedrijfsunit is bereikbaar via een elektrisch bedienbare overheaddeur en een loopdeur. Middels een vurenhouten trap bereikt u de eerste verdieping. Op het buitenterrein (voor, achter en opzij) is voldoende parkeergelegenheid. Er is een extra sparing in de verdiepingsvloer aanwezig voor een eventuele goederenlift.

VLOEROPPERVLAKTE
Begane grond: 133 m² BVO.
Verdieping: 133 m² BVO.

VOORZIENINGEN
- Elektrisch bedienbare overheaddeur
- Nutsaansluitingen
- Monolithische vloer (begane grond), betonnen vloer met cementdekvloer (verdieping)
- Voorbereiding van vloerverwarming is aanwezig
- Vurenhouten trap
- Het buitenterrein wordt verhard en bestraat
Het pand wordt opgeleverd met een aantal basisvoorzieningen, zoals meterkast, verlichting en toilet. Verdere afbouw is bespreekbaar.

OPLEVERING
Vierde kwartaal 2018.

BESTEMMING
Enkelbestemming Bedrijventerrein van categorie 3.1 t/m 4.1

HUURPERIODE
In overleg.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

AANVAARDING
In overleg.
+ Lees meer ›17.500 per jaar
Bedrijfsoppervlakte: 266 m2Totaal oppervlakte: 266 m2Bouwjaar: 2018


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 6 Foto's