Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Zwolleweg 43 bedrijfsruimte in BARNEVELD
Splinternieuwe, afgebouwde bedrijfsunit op toplocatie! Dé perfecte kans voor elke ondernemer die op zoek is naar nieuwe bedrijfshuisvesting. Waarom? Deze bedrijfsunit van 195 m² (begane grond en verdieping) is gesitueerd in een bedrijfsverzamelgebouw op het nieuwe bedrijventerrein Harselaar-Zuid en is nog maar net opgeleverd. Voorzien van gasaansluiting en vloerverwarmingsleidingen!

VOORZIENINGEN
De bedrijfsunit is/wordt voorzien van:
- Toilet op de begane grond
- Elektrisch bedienbare overheaddeur en loopdeur
- Draai-/kiepramen
- Nutsaansluitingen
- Monolithische vloer b.g. en betonnen vloer met cementdekvloer verdieping
- Een vuren houten trap
- Verlichting, vloerverwarming en CV-ketel
- Afbouw verdieping in overleg.
Op het buitenterrein is ruimte voor eigen parkeerplaatsen. Dit buitenterrein wordt verhard en bestraat.

LIGGING
De goede bereikbaarheid en ligging maakt dit bedrijfsverzamelgebouw uniek: op het nieuwe bedrijventerrein Harselaar Zuid, met een goede aansluiting op de snelweg A1.

EIGEN WEG
Vanaf de Zwolleweg wordt er een brede, goed toegankelijke toegangsweg gerealiseerd welke de bedrijfsverzamelgebouwen op een perfecte wijze gaan ontsluiten. Voor onderhoud, afschrijving, winterdienst, verlichting, verzekering en gebruik zal een maandelijkse vergoeding in rekening worden gebracht.

HUURPERIODE/AANVAARDING
In overleg.
HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.
+ Lees meer ›1.100 per maand
Bedrijfsoppervlakte: 195 m2Totaal oppervlakte: 195 m2Bouwjaar: 2018


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 10 Foto's