Onder optie
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Onder optie Zwolleweg 6D bedrijfsruimte in BARNEVELD
Splinternieuwe bedrijfsunit in stijlvol, kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw. U vindt deze unit op een perfect bereikbare locatie op Harselaar Zuid. Oppervlakte ca. 298 m². Voorzien van kantoor/kantine met keukenblok en toilet.

LIGGING
Zeer gunstige ligging op het nieuwe bedrijventerrein Harselaar Zuid, met goede aansluitingen op de snelweg A1. Representatieve omgeving met grootschalige bedrijven alsmede andere bedrijfsgebouwen.

INDELING
De bedrijfsunit is toegankelijk middels een overheaddeur en loopdeur. Vanuit de loopdeur komt u in een portaal welke toegang geeft tot kantoor/kantine met keuken en toilet.

VLOEROPPERVLAKTE
Ca. 298 m².
De vrije hoogte bedraagt maar liefst ca. 7 meter.

VOORZIENINGEN
- Meterkast met nutsvoorzieningen (elektra en water)
- Monoliet afgewerkte vloer
- Elektrisch bedienbare overheaddeur en loopdeur
- Keukenblok met vaatwasser en combi-magnetron
Op het terrein bevindt zich een fietsenstalling, het buitenterrein is bestraat en aangelegd en is afsluitbaar middels schuifpoort.

HUURPERIODE
In overleg.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

AANVAARDING
In overleg.
+ Lees meer ›1.950 per maand
Bedrijfsoppervlakte: 298 m2Totaal oppervlakte: 298 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 6 Foto's
Plattegrond