verkocht
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht verkocht Zwolleweg - Hanzeweg (Harselaar Zuid) 0ong bedrijfsruimte in BARNEVELD
Op een toplocatie op het nieuwe bedrijventerrein Harselaar-Zuid (rotonde Hanzeweg/Zwolleweg) worden deze twee architectonische bedrijfspanden van ca. 249 m² en 600 m² BVO gebouwd. Gebouw 1 wordt gesitueerd op een perceel van ca. 300 m² (excl. mandelig terrein) en gebouw 2 wordt voorzien van laaddock en wordt gesitueerd op een perceel van ca. 874 m².
Bent u die slimme ondernemer die zijn bedrijf in een van deze panden vestigt? Zo ja, dan hoeft u zich de komende jaren in ieder geval geen zorgen te maken over uw bedrijfshuisvesting. Ook is de indeling is nog niet definitief en dus is het mogelijk om de indeling aan te passen op de ruimtebehoefte van de koper.

LIGGING
Het nieuwe bedrijventerrein Harselaar-Zuid is een toplocatie voor welk bedrijf dan ook, mede dankzij de goede aansluiting op de snelweg A1.

INDELING
De indeling van de gebouwen is nog niet definitief, en uiteraard is de realisatie van een gebouw naar eigen wensen (qua indeling en grootte) mogelijk.

VLOEROPPERVLAKTE
Bedrijfsgebouw 1 heeft een bebouwde oppervlakte van ca. 249 m² en gebouw 2 van ca. 600 m² (excl. verdiepingen).

VOORZIENINGEN
De bedrijfspanden worden casco opgeleverd, en worden standaard voorzien van:
- Elektrisch bedienbare overheaddeur
- Nutsaansluitingen
- Monolithische vloer (b.g.) en betonnen vloer met cementdekvloer (verdieping)
- Een vuren houten trap

Prijs: €699.000,- V.O.N., excl. BTW = casco, indeling conform tekening
Optioneel: geheel verdiepingsvloer: €729.000,- V.O.N., excl. BTW

EIGEN WEG
Vanaf de Zwolleweg wordt er een brede, goed toegankelijke toegangsweg gerealiseerd welke de bedrijfsverzamelgebouwen op een perfecte wijze gaan ontsluiten. Voor onderhoud, afschrijving, winterdienst, verlichting, verzekering en gebruik zal een maandelijkse vergoeding in rekening worden gebracht.

BIJZONDERHEDEN
Koper is verplicht om aangesloten te worden en te blijven van de Stichting Veiligheid en Beheer bedrijventerreinen Barneveld en zal deze verplichting bij doorverkoop door middel van een kettingbeding opleggen.
+ Lees meer ›699.000 v.o.n.
Bedrijfsoppervlakte: 600 m2Totaal oppervlakte: 600 m2Bouwjaar: 2018


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 6 Foto's