VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD Albert Plesmanstraat 22C kantoorruimte in BARNEVELD
Zelfstandige kantoorruimte gelegen op een goede locatie op bedrijventerrein De Briellaerd. De kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping van een bedrijfsgebouw en heeft een vloeroppervlakte van ca. 100 m². Gesitueerd in een representatieve bedrijfsomgeving, op korte rijafstand gelegen van de op- en afrit van de A30.

LIGGING
Gelegen op bedrijventerrein De Briellaerd, nabij de afslag van de snelweg A30 en andere uitvalswegen. Gemakkelijk bereikbaar!

INDELING
Entree met trapopgang, hal met toegang tot de kantoorruimte op de 1e verdieping met pantry, toiletgroep en separate kantoorruimte en 3e kantoorruimte/spreekkamer.

VLOEROPPERVLAKTE
Totale vloeroppervlakte van ca. 100 m².

VOORZIENINGEN
Pantry, toiletgroep, verlichting, airco in grote kantoorruimte.

HUURPERIODE
In overleg.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

AANVAARDING
In overleg.
+ Lees meer ›600 per maand
Kantooroppervlakte: 100 m2Totaal oppervlakte: 100 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 17 Foto's
Plattegrond
360 °
Video