Onder optie
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Onder optie Amersfoortsestraat 33-35 winkelruimte in BARNEVELD
OMSCHRIJVING: Op goede zichtlocatie gelegen WINKELRUIMTE/SHOWROOM gesitueerd op de 1e verdieping. De winkelruimte bedraagt totaal circa 1.750 m² en is opgedeeld in 2 units van 890 m² en 856 m². De units zijn gelegen in wooncentrum "De Stoel" in het centrum van Barneveld. Bij het totale complex behoren ca. 40 eigen parkeerplaatsen (gratis parkeren) ten behoeve van bezoekers. Deelhuur is bespreekbaar.

LIGGING: Wooncentrum "De Stoel" is gelegen op een zeer goed bereikbare locatie. De winkelruimten zijn direct grenzend aan het centrum van Barneveld. Via de Amersfoortsestraat als ook via de Plantagelaan/Bouwheerstraat is het Wooncentrum de Stoel optimaal bereikbaar.

INDELING: Centrale entree met trapopgang en liftinstallatie met zelfstandige toegang tot de 2 units.

VLOEROPPERVLAKTE: De units op de 1e verdieping zijn 890 m² en 856 m².

VOORZIENINGEN: De kantoorruimten zijn voorzien van brandhaspels en betonvloeren. Gas, water en elektra is geleverd tot aan de meterkast welke is voorzien van eigen bemetering. De units kunnen worden voorzien van ramen en/of in het dak aan te brengen lichtkoepels. Het complex is voorzien van een liftinstallatie. Rondom het complex is er parkeergelegenheid aanwezig voor ca. 40 auto's.

BESTEMMING: Bestemming detailhandel en detailhandel volumineus.

HUURPERIODE: In overleg.

HUURBETALING: Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING: Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES: Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM.

AANVAARDING: In overleg.
+ Lees meer ›49 per m² / jaar
Winkeloppervlakte: 1750 m2Totaal oppervlakte: 1750 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 15 Foto's