VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD Anthonie Fokkerstraat 29A winkelruimte in BARNEVELD
In dit architectonische en multifunctionele bedrijfsgebouw bieden wij te huur aan een showroom, kantoor-en/of praktijkruimte (in gebruik geweest als sportaccommodatie). Zeer geschikt voor de dienstverlenende sector, als sportaccommodatie of showroom. De moderne uitstraling van het gebouw en het hoogwaardige afwerkingsniveau zorgen voor een goede representativiteit voor uw onderneming. Daarnaast is het gebouw gelegen nabij de Rijksweg A30 (Ede-Barneveld), waardoor de bereikbaarheid optimaal is.

LIGGING
Gelegen op het kwalitatief hoogwaardige bedrijventerrein De Briellaerd. Goede bereikbaarheid op enkele minuten rijafstand van de op- en afritten van de aangrenzende snelweg A30 en door ligging nabij de rondweg Plantagelaan.

INDELING
Toegankelijk via fraaie hoofdentree. Op de begane grond is een open showroom, kantoor-/praktijkruimte met twee doucheruimtes en een dames- en herentoilet, evenals een pantry. Tevens twee kleedruimtes en aparte kantoor-/spreekruimte. Vanaf de begane grond is de kelder bereikbaar via de centrale trap. Op de verdieping is tevens een grote, open showroom, kantoor-/praktijkruimte met een afgesloten kantoor-/spreekruimte. Door de glaspui aan de voorzijde en de lichtstraat op de eerste verdieping is er sprake van veel lichtinval.

VLOEROPPERVLAKTE
Begane grond: ca. 225 m²
Eerste verdieping: ca. 350 m²
Kelder: ca. 205 m² (verhuur exclusief kelder is bespreekbaar)

VOORZIENINGEN
- Alarminstallatie
- Brandmeldinstallatie, brandhaspels en brandblussers
- Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen
- Nooduitgang en noodverlichting
- Toiletruimtes
- Doucheruimtes

BESTEMMING
Enkelbestemming Bedrijventerrein, bestemd voor bedrijven van categorie 2 tot en met 3.2. Volumineuze detailhandel is toegestaan.

HUURPERIODE
In overleg.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Het gehuurde dient op zondagen gesloten te zijn.

AANVAARDING
In overleg.
+ Lees meer ›55 per m² / jaar
Winkeloppervlakte: 780 m2Totaal oppervlakte: 780 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 37 Foto's
Plattegrond
360 °
Video