verhuurd
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht verhuurd Anthonie Fokkerstraat 29B kantoorruimte in BARNEVELD
OMSCHRIJVING: Wij bieden u aan een deze zelfstandige KANTOOR-/PRAKTIJKRUIMTE van ca. 249 m² BVO. Ideale ruimte voor educatie (lokaal), vergaderingen, kantoorfunctie of handelsbedrijven. De ruimte is gelegen op de eerste etage van een architectonisch gebouwd bedrijfsgebouw. Het gebouw heeft een moderne uitstraling en een hoogwaardig afwerkingsniveau. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en in de omgeving. Het gebouw is optimaal bereikbaar door de nabije ligging van de op- en afritten van de A30.

LIGGING: Gelegen op het kwalitatief hoogwaardige bedrijventerrein "De Briellaerd". Goede bereikbaarheid op enkele minuten rijafstand van de op- en afritten van de aangrenzende snelweg A-30 en door ligging nabij de rondweg Plantagelaan.

INDELING: Toegankelijk via eigen ingang. Kantoor-/praktijkruimte op de eerste verdieping met toiletruimte en pantry.

VLOEROPPERVLAKTE: Ca. 249 m² BVO.

VOORZIENINGEN: De kantoor-/praktijkruimte is voorzien van alarminstallatie, systeemplafond met verlichtingsarmaturen, nooduitgang, airconditioning en mechanische ventilatie. Tevens voorzien van toiletruimte, pantry, stoffering en kabelgoot exclusief bekabeling.

BESTEMMING: BEDRIJVENTERREIN bestemd voor bedrijven in categorie 2 tot en met 3.2. Volumineuze detailhandel is toegestaan.

HUURPERIODE: In overleg.

HUURBETALING: Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING: Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES: Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

AANVAARDING: In overleg.
+ Lees meer ›45 per m² / jaar
Kantooroppervlakte: 249 m2Totaal oppervlakte: 249 m2Bouwjaar: 2004


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 6 Foto's