Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Anthonie Fokkerstraat 39B kantoorruimte in BARNEVELD
Representatieve kantoorruimte van 50 m² gelegen op de verdieping van een net kantoor/-bedrijfsgebouw op bedrijventerrein De Briellaerd. Ook op zoek naar OPSLAGRUIMTE? Eventueel kan een gedeelte van de bedrijfshal met overheaddeur gehuurd worden.

LIGGING
Het gehuurde maakt deel uit van een representatief kantoor/-bedrijfsgebouw op het bedrijventerrein De Briellaerd. Dit bedrijventerrein is nabij het centrum en centrale voorzieningen gelegen. Ook de op- en afritten van de autosnelweg A30 zijn dichtbij.

INDELING
Entrée met meterkast en toilet, trapopgang naar de kantoorruimte op de eerste verdieping.
Kantoorruimte met kleine opslagruimte, welke ook als pantry gebruikt kan worden.

VLOEROPPERVLAKTE
Kantoorruimte van 50 m².
Bedrijfshal: nader te bepalen.

VOORZIENINGEN
De kantoorruimte is voorzien van systeemplafonds en verlichting. Er is een toilet op de begane grond.
De bedrijfshal is voorzien van verlichting, heater en een elektrisch bedienbare overheaddeur (4x4,5 meter). De vrije hoogte bedraagt 6,2 meter. Geheel voorzien van brandmeld- en beveiligingsinstallatie. Het buitenterrein is bestraat en voorzien van voldoende (eigen) parkeerplaatsen.

BESTEMMING
Bestemming Bedrijventerrein, met de daarop van toepassing zijnde bestemmingsplanvoorschriften voor bedrijven tot en met categorie 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten.

HUURPERIODE/AANVAARDING
In overleg.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandelijks indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijke verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.
+ Lees meer ›95 per m² / jaar
Kantooroppervlakte: 50 m2Totaal oppervlakte: 50 m2Bouwjaar: 2002


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 9 Foto's