verhuurd
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht verhuurd Anthonie Fokkerstraat 49A kantoorruimte in BARNEVELD
Representatieve kantoor-/praktijkruimte van ca. 70 m², gesitueerd op de eerste verdieping van een bedrijfsverzamelgebouw. Deze kantoorruimte is een echte eyecatcher en aan lichtinval geen gebrek! Gelegen op goed bereikbare locatie op bedrijventerrein De Briellaerd-Noord. Parkeergelegenheid voor de deur.

LIGGING
Bedrijventerrein De Briellaerd is nabij het centrum en centrale voorzieningen gelegen. Ook de op- en afritten van de autosnelweg A30 zijn dichtbij.

INDELING
Eigen entrée met trapopgang naar de verdieping. Kantoor-/praktijkruimte op de verdieping met pantry en toilet. Fantastische werklocatie met veel raampartijen.

VLOEROPPERVLAKTE
Kantoorruimte: 70 m².

VOORZIENINGEN
De kantoorruimte beschikt over een pantry (met spoelbak) en toilet. Verwarming middels vloerverwarming. Voldoende parkeergelegenheid.

HUURPERIODE
In overleg.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

AANVAARDING
In overleg.
+ Lees meer ›475 per maand
Kantooroppervlakte: 70 m2Totaal oppervlakte: 70 m2Bouwjaar: 2018


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 8 Foto's