Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Anthonie Fokkerstraat 51J bedrijfsruimte in BARNEVELD
Verzeker uw bedrijf van een mooie werkplek op een goede locatie!
Deze praktische bedrijfsunit is gesitueerd op de hoek van een bedrijfsverzamelgebouw op De Briellaerd. De unit is 465 m² (verdeeld over b.g. en 1e verdieping), beschikt over een overheaddeur, heeft een vrije hoogte van ca. 4 meter en 3 eigen parkeerplaatsen!

LIGGING
Gelegen op bedrijventerrein De Briellaerd. Dit betekent een goede bereikbaarheid, want dit bedrijventerrein ligt op enkele minuten rijafstand van de op- en afritten van de aangrenzende snelweg A30.

INDELING
Entrée middels loopdeur en overheaddeur. Bedrijfshal op de begane grond. De bedrijfsruimte op de verdieping is middels een houten trap bereikbaar.
De indeling kan in overleg met verhuurder aangepast worden.

VLOEROPPERVLAKTE
Begane grond: 235 m². Eerste verdieping: 230 m².

VOORZIENINGEN
• Automatisch bedienbare overheadddeur
• Volledige verdiepingsvloer, deels van hout en deels van beton. Dit biedt de mogelijkheid om de verdiepingsvloer er gedeeltelijk uit te halen, zodat de bedrijfsruimte extra hoog wordt
• Verlichting
• Spoelbak
• Verwarming middels vloerverwarming
• 3 eigen parkeerplaatsen
• Hoogte: ca. 4 meter

ALGEMEEN
Bouwjaar 2017.

HUURPERIODE/AANVAARDING
In overleg.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.
+ Lees meer ›60 per m² / jaar
Bedrijfsoppervlakte: 465 m2Totaal oppervlakte: 465 m2Bouwjaar: 2017


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 7 Foto's
Plattegrond