Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Anthonie Fokkerstraat 51J kantoorruimte in BARNEVELD
OMSCHRIJVING
Verzeker uw bedrijf van een mooie werkplek op een goede locatie! Deze kantoorruimte van ca. 115 m² is gesitueerd op de eerste verdieping van een bedrijfsunit in een bedrijfsverzamelgebouw op De Briellaerd. Voorzien van een mooie raampartij, wat zorgt voor veel daglichttoetreding én mooi uitzicht vanaf de verdieping door de hoekligging. Optioneel is ca. 100 m² opslagruimte (1e etage) en 75 m² opslagruimte(b.g.) erbij te huur.

LIGGING
Gelegen op bedrijventerrein De Briellaerd. Dit betekent een goede bereikbaarheid, want dit bedrijventerrein ligt op enkele minute rijafstand van de op- en afritten van de aangrenzende snelweg A30.

INDELING
Gezamenlijke entrée (met gebruiker begane grond) middels loopdeur en trapopgang naar de eerste verdieping. Onder de trapopgang bevindt zich een toilet en open pantry. Open kantoorruimte op de eerste verdieping.

VLOEROPPERVLAKTE
Ca. 115 m².
Eventueel is de achtergelegen ruimte van ca. 100 m² ook te huur. Deze moet nog wel afgebouwd worden.

VOORZIENINGEN
Verwarming middels vloerverwarming.
Pantry
Toilet
Voorzien van nieuwe PVC-vloer.
Data en stopcontacten rondom (in overleg met huurder).

ALGEMEEN
Bouwjaar 2017.

HUURPERIODE
In overleg.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

AANVAARDING
In overleg.
+ Lees meer ›75 per m² / jaar
Kantooroppervlakte: 115 m2Totaal oppervlakte: 115 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 14 Foto's