verkocht
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht verkocht Anthonie Fokkerstraat 57D bedrijfsruimte in BARNEVELD
Uw bedrijf in zicht!
Wij bieden u deze representatieve bedrijfsunit te huur aan. KOOP IS BESPREEKBAAR! De unit heeft een oppervlakte op de begane grond en verdieping van ca. 118 m² (BVO). In totaal biedt deze unit u dus 236 m² bedrijfsruimte in een splinternieuw gebouw! De unit wordt voorzien van een automatisch bedienbare overheaddeur, basis meterkast, toilet, verlichting en basis elektrische installatie. Verder afbouw in overleg. Goede parkeergelegenheid op eigen terrein.

LIGGING
Bedrijventerrein De Briellaerd kenmerkt zich door de goede bereikbaarheid op enkele minuten rijafstand van de op- en afritten van de aangrenzende snelweg A30. Ook door de ligging nabij de rondweg Plantagelaan is dit een perfecte uitvalsbasis voor uw bedrijf.

INDELING/VLOEROPPERVLAKTE
De bedrijfsunit is te betreden middels een loopdeur en overheaddeur. De oppervlakte op de begane grond bedraagt 118 m² (BVO) en op de verdieping is ook 118 m² (BVO) beschikbaar. De verdieping is te bereiken middels een houten trap.

VOORZIENINGEN
De unit wordt voorzien van een automatisch bedienbare overheaddeur, vloerverarming (met warmtepomp), basis meterkast, toilet, verlichting en basis elektrische installatie. Verder afbouw in overleg. De betonvloeren op de begane grond worden monoliet afgewerkt en op de 1e verdieping met een cementdekvloer.

HUURPERIODE
In overleg.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

AANVAARDING
In overleg.
+ Lees meer ›1.275 per maand
Bedrijfsoppervlakte: 236 m2Totaal oppervlakte: 236 m2Bouwjaar: 2019


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 14 Foto's