Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Anthonie Fokkerstraat 57D bedrijfsruimte in BARNEVELD
Wij bieden u deze representatieve bedrijfsruimte op de begane grond te huur aan. De unit heeft een oppervlakte van ca. 110 m² en in gelegen in een splinternieuw bedrijfsverzamelgebouw. De units is/wordt voorzien van een automatisch bedienbare overheaddeur, toilet, verlichting en elektrische installatie. Parkeergelegenheid op eigen terrein.

In overleg met verhuurder is er kantoorruimte op de verdieping te huur.

LIGGING
Bedrijventerrein De Briellaerd kenmerkt zich door de goede bereikbaarheid op enkele minuten rijafstand van de op- en afritten van de aangrenzende snelweg A30. Ook door de ligging nabij de rondweg Plantagelaan is dit een perfecte uitvalsbasis voor uw bedrijf.

INDELING
De unit is te betreden middels een automatisch bedienbare overheaddeur. De oppervlakte op de begane grond bedraagt 110 m².

VOORZIENINGEN
• Automatisch bedienbare overheaddeur
• Vloerverwarming (met warmtepomp)
• Stroompunten aan het plafond en in wanden
• Toilet
• Verlichting
• Elektrische installatie
• Trapkast (kan in overlag als bergruimte worden verhuurd)

ALGEMEEN
De loopdeur is de toegangsdeur voor de gebruiker (=eigenaar) van de eerste verdieping. Toegang tot de begane grond via de loopdeur is eventueel bespreekbaar.
In overleg met de verhuurder zal er een keukenblok geplaatst worden, kunnen er eventueel extra elektrapunten op het plafond en de wanden gemaakt worden en kan de unit voorzien worden van krachtstroom. Tevens is een internetaansluiting in overleg bespreekbaar.

HUURPERIODE/AANVAARDING
In overleg.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.
+ Lees meer ›75 per m² / jaar
Bedrijfsoppervlakte: 110 m2Totaal oppervlakte: 110 m2Bouwjaar: 2019


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 8 Foto's