Onder optie
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Onder optie Anthonie Fokkerstraat 61A kantoorruimte in BARNEVELD
Representatieve en instapklare kantoorruimte met airco, gelegen op de eerste verdieping in een hoogwaardig bedrijfsverzamelgebouw op bedrijventerrein De Briellaerd. De vloeroppervlakte bedraagt ca. 50 m². Gelegen op goed bereikbare locatie, dankzij de directe ligging nabij op- en afritten van de snelweg A30. Veel parkeergelegenheid voor de deur.

LIGGING
Gelegen op het kwalitatief hoogwaardige bedrijventerrein De Brielleard. Goed bereikbaar, op enkele minuten rijafstand van de op- en afritten van de aangrenzende snelweg A30.

INDELING
Entrée met trapopgang naar de eerste verdieping, overloop met toilet en meterkast/bergkast en toegang tot de kantoorruimte.

VLOEROPPERVLAKTE
De unit heeft een vloeroppervlakte van ca. 50 m².

VOORZIENINGEN
De kantoorunit is voorzien van een keukenblok met spoelbak, diverse radiatoren, airco, toilet met fontein en systeemplafond met verlichtingsarmaturen. Verwarming middels c.v. ketel. De unit is voorzien van twee draaikiepramen.

ALGEMEEN
Servicekosten bedragen €15,- per maand.

HUURPERIODE
In overleg.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

AANVAARDING
In overleg.
+ Lees meer ›385 per maand
Kantooroppervlakte: 50 m2Totaal oppervlakte: 50 m2Bouwjaar: 2013


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 12 Foto's
Plattegrond